Kuinka saada viesti kuulumaan?

Oletko aina halunnut oppia viestinnän saloja? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia, miten saada viestisi kuulumaan? Kuinka kertoa itsestäsi ja ideastasi suurelle yleisölle? Millainen täytyy olla tiedotteen, jonka media noteeraa?

Kurssillamme opit viestinnän perusasioita. Perehdymme tiedotteiden kirjoittamiseen ja omien kotisivujen hyödyntämiseen viestinnässä. Käymme pikaisen katsauksen sosiaaliseen mediaan ja sen vaikutukseen viestinnässä.

Luennoitsijana kurssilla on viisitoista vuotta urheiluviestinnän ja journalismin parissa työskennellyt Joni Hildén.

Kurssi järjestetään maanantaina 1. kesäkuuta 2020 kello 10 verkkoluentona. Kurssin kesto on tunnin mittainen. Kurssi toteutetaan Zoomin kautta ja sen hinta on 72 euroa sisältäen arvonlisäveron 24%.

Kurssi tulee maksaa ilmoittautumisen jälkeen Nordean tilille FI32 1220 3500 6128 13. Maksamisen yhteydessä kirjoita viestikenttään nimesi ja kurssin nimi Kuinka saada viesti kuulumaan?.

Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen verkkokurssit@hildenproduction.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse maksun suorittaneille ilmoittautuneille.

Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.5.2020, jolloin myös maksut tulee olla suoritettuna.

Jätä kommentti